Reconnective Healing®

Privata sessioner
Jag erbjuder Reconnective Healing® i min praktik i Krumeluren-huset, Narvav. 41 i Västerås. Det ges även möjlighet till distans-healing, som också fungerar kraftfullt.
 
Reconnective healing® 
är en healingmetod som påverkar Dig på flera olika plan både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den påverkar hela Dig på ett sätt som går utöver det vanliga här på jorden och arbetar för att utveckla Dig som individ och Ditt innersta väsen.
 
Healingen kan ta sig många olika uttryck. Det händer att den verkar direkt och kraftfullt, men vid ett annat tillfälle sätts en process igång som arbetar så stillsamt att du inte märker någon förändring förrän långt senare. Det kan ta veckor eller månader. Ibland påverkas man mentalt av healingen, så att man får ett större lugn att hantera verkligheten i pressande situationer. Andra gånger blir kroppsliga besvär förmildrade eller försvinner helt och hållet.
Det går inte att ”beställa” botande av en viss sjukdom eller symtom. Varken Du som kund, eller jag som healer kan styra över resultatet av healingen. Vi vet bara att den läker Dig och att Du får en ökad livskvalitet.
 
En session med healing går till så att Du ligger fullt påklädd på en massagebänk och blundar och slappnar av. Var öppen för det som kommer till Dig – men Du bör inte ha speciella förväntningar på hur det ska bli. Ca 60 minuter tar det med samtal före och efter healingen.
1 – 3 sessioner rekommenderas.
 
"Om du har tur, kommer din healing till dig på ett sätt som du kan förutse. Om du verkligen har tur, kommer din healing i en form som du inte ens drömt om. En som universum särskilt har i åtanke för dig" - Eric Pearl

Som healer förmedlar jag de nya frekvenserna till dig. Jag fungerar som en ”mellanhand” eller katalysator mellan Dig och universum. De här energierna kan vara påtagliga på olika vis.
 
Forskarna är engagerade i att vid Reconnective Healing mäta på de här nya energierna, som inte beter sig som de energier och frekvenser som tidigare har funnits på jorden. De ser också samband med de senaste rönen inom kvantfysik.
 
Se även Reconnective Healing® www.thereconnection.com/ericpearl/
MT-PRAKTIKEN
Narvavägen 41 (Krumeluren)
724 68 Västerås

Telefon 021 - 14 27 00
E-post info@mt-praktiken.se
Boka tid
Använd min onlinebokning för att boka tid
Boka tid online här >

För akut tid ring
0702 33 98 48
Mottagningstider
Mån - Fre
9.00 - 18.00
Tor även kvällsöppet - 19.30
Lör - Sön stängt